MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Monday, July 4, 2011

TODAY IS MONDAY n SPECIAL THANKS

Isnin dah kembali. Huhuhu... kalau yang  bekerja mesti dah back to office....tapi kalau dduk kat umah mcm makcik nih.... cemane pulak ?? back to office gak lah... ekekekekk..

Mesin basuh 8.5kg dah 3X loading baju2 kotor + basah .... Fuh !!! kalau mesin tuh boleh menjerit , dah tentu jiran belakang  rumah saya naik heran.... mesti dah terjerit-jerit..

Al-kisah , sepanjang 3 hari lalu saya berkampung kat Tiara Beach Resort.
Pertama2nya , Terima kasih yang tidak terhingga kepada mamanorlara  kerana meminjamkan Studio beliau kat TBR untuk  SCLover n Co. Thanks daun keladi yer mama.... Esok2 nak pinjam lagi...(dgn muka tak malu nyer..hik hik hik ).Jom tengok Studio  MAMANORLARA tempat SCLover & Co berkampung..

Sorry ler... katil nih dah tak nampak rupa... almaklum ler anak2 ramai...hehhehe..

Lagi about Studio mama kat sini :
 Cantikkan studio nyer?? Cukup untuk kami  6 beranak untuk bergolek ..Kedatangan kami di sambut mama n papa . Heheheh .Bukan itu aje , siap tolong hantar SCLover n Co.  naik ke Studio lagi !!..heeheheh... thanks a lot.. selepas everything selesai.. maka tinggal lah kami berkampung di situ... huhuhu... anak2 jd excited... macam itik nampak air!!! apa tidak nya, nun di sana dah nampak tempat2 berendam..

Gambar2 yang sempat untuk di kongsikan... almaklum... tukang amik gambar pun nak amik bahagian jugak...takkan nak dduk atas darat aje... dah nama pun datang kat tempat air...rugi ler kalau tak join... ye tak??

Tengok Aisyah... buat hal sendiri tak kisah kat abang n kakak2 kat blkg tu .. boleh pulak  menguap dalam kolam  tuh...

Good Bye TBR. Terima kasih yang tak terhingga kepada mamanorlara .

7 comments:

Suzie said...

Hahaha....akak samalah kita .Bila Isnin bermula so kita pun terpaksa ikut jam pukul berapa nak anta anak,nak ambik ,nak masak ....esok ulang lagi kan.Weekend cuti juga bagi kita kan...

SCLover said...

suzie..Itulah ,ingat bila dah tak keja dok umah - dah tak sibuk. Tapi tak sebenarnya.... sibuk jugak !!ehehheheh... apapun kalau di tanya - akak mmg suka dduk umah ..:-)

Yati said...

Bestnya, pergi holiday ya?
Budak-budak mesti suka.
Rajinnya basuh baju, sampai 3 kali tu. Yati, mau sakit belakang. Huhu...

SCLover said...

yati...bdak2 mmg suka.tapi mak budak penat.baju ... kalau tak basuh cepat2 makin banyak nanti..huhuhu.. 2day dah setel..

Mila@Rimbun said...

wahhh bestnyer cuti2 malaysia yerr

SCLover said...

Mila, yg the best nya budak2 tu ajer..huhu... balik umah muka jadi belang smua... azra paling dahsyat...ehheehhe. 2day muka dia dah mula mengelupas... balik sekolah siap bgtau , kawan cakap muka dia itam... mmmm..apa kata pasni... jom berkurung dalam gua pulak bg putih ...ekekekke..

MaMa AiNi said...

jami puji lbh2 sangat ni...he2x...nanti koyak baju mama ni.. Thanks sbb sudi ke TBR..