MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Friday, July 15, 2011

SULAM REBEN


  Hari ni , nak cerita sesuatu yang yang  Cik Puan SCLover suka... tapi tak pernah cuba @ buat pun ...huhuhu.. Sebenarnya SCL suka sangat dengan sulam reben... tapi tak pernah ada kesempatan nak cuba ..(nih alasan orang malas ler  ni..) Alkisahnya , SCL berkenalan dengan KAK LINA yang buat benda2 cantik ni... hari2 dok tunggu entry terbaru sulam reben... seronok tengok . .sempat berangan kalau ada beg cantik  mcm tuh... SCL bleh bawak p makan kenduri... Wahhh !! mesti glamer kan.. Auuu... glamer gitu !! ahaks ..! Baru2 ni SCL perasan Kak Lina ada keluarkan buku Sulam Reben... Hati memang berbunga2 nak tengok..Maka dengan penuh semangat.. SCL pun pesanlah  senaskah  buku dari Kak Lina...







Yeha !!!! Buku dah dapat semalam . Penghantaran mmg cepat sekarang ... Tiada sempadan .Di mana  anda. Anda pesan , barang akan sampai. ..Betul kan?

Nih nak tunjuk !!! Tengok tu.. Siap ada "Special Dedication" untuk SCL dari KAK LINA . Jangan jelessss tau.!!
Seharian SCL dok tenung dan belek buku RE ni..Cantik !! itu aje yang dapat SCL simpulkan..


Jom tengok antara isi kandungan buku nih... Ada banyak lagi kat dalam ...colourful..(tak boleh letak banyak2... nanti tak suspen !!! ) Teknik2 pun disertakan... Pendapat SCL nampak mudah untuk diikuti..(hopefully SCL dapat cuba nanti... tp bukan skg...hik hik..)


Tengok nih ...Macam2 ada  . Minat nak cuba ???
 
  

Kalau sesiapa berminat buku ni.  cari Kak Lina . OK ..
(http://jahitanmaklang.blogspot.com/)
Ok lah... Cik Puan SCL sekadar berkongsi
Semoga Ilmu dan Kebaikan dapat kita kongsi bersama...

Sebelum tu,  pssssstt.. nak bgtau , SCL suka sangat beg ni.. nampak sweeettt sangat... huhuhu.Sempat berangan kalau ada beg ni.. bleh bawak pegi sana dan sinun..nantilah, nak beli beg ni - SCL kena jait beg dulu - kumpul RM..

7 comments:

MaMa AiNi said...

org yg mempunyai bakat seperti jami mesti bolih buatkan...trylah !!..cantik ya..

SCLover said...

mama...selalu dok marah anak2 sbb tak rajin belajar.. tapi sekarang , ibu pun sama. kalau datang angin malas, rasa smua benda tak mo buat..huhuhu

Suzie said...

Saya ada juga beli buku jahit reben ni,masa tu borong 3-4 buku kat pesta buku. tapi sayang seribu kali sayang buku ada je kat rak buku ..heheheh memang cantik la bag tu ...

SCLover said...

suzie... ehem2... rasanya SCL pun gitu gamaknya..tapi tak per... kumpul dulu ok kan??nanti nak buat senang cari... heheheh...

maklang said...

terimaaseh Puan Milah..promo buku akak...beg tu mmg amek masa nak buat..tapi seronok belit2 riben celah ari...kena cuba tu:)

Mila@Rimbun said...

memang kenan sgt ngan sulam reben nii tp nak buat tuh ntah kurun ke berapa lah hehe.. kena minat nak buat, bukan minat tengok jer kan

SCLover said...

btul tu mila..kalau minat tengok mmg tak jd benda...akak ni, part2 nak xplore benda baru + nak tanam minat baru, adusssss dah M****. unless benda2 mudah aje.... heheheh dasar mak cik m***s... huhuhu