MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Thursday, July 14, 2011

MINI MULTI PURPOSE POUCH


Done in mini size . Still in "Vainglory Red" 
(heheehe.... minat merah sungguh .... )
Size : 7 X 7 (inch)
Thick n Sturdy  (Padded)
Internal : 2 organizer pocket inside
                Multi Purpose Pouch A                                 Multi Purpose Pouch B                                          





8 comments:

SCLover said...

This is Test message frm SCLover... anybody facing difficulties to access my blog and unable to proceed their message/comments - ada sesiapa tak boleh shoot message kat blog saya ??.. Pls notify kat shout box saya..Thx

Mila@Rimbun said...

amboi2 pouch in parade nampaknya yerr

Mila@Rimbun said...

dah new layout.. full page comment :)

SCLover said...

ok.. thx bykkkkkk22 mila... hopefully ok..

Craft said...

beautiful and easy purse. thank alots.

TinyTini said...

kalo taksuh comment pun nak comment gak, cantiknya merah ni..melaram gitu..tini takguna lagi kak pvc ni..skali je guna haritu then senyap sbb takcukup kakitangan ni..tgh wat order besar..capek den..

MaMa AiNi said...

ya..cantik sgt..jami memang kreatif !!!

SCLover said...

Thanksssss... to everybody.
Terima kasih sume yang tolong ... ok... problem solved !!Luv u alls... muahhh...