MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Thursday, May 26, 2011

MULTI PURPOSE WRISTLET

Multi Purpose Wristlet
Size : 4.5 X 7 (inch)
Thick n Sturdy + Padded
Detachable  Strap
Available for Sale - RM16 (Postage include)
 Beige Label Bear - 1 Unit Available

Pink Label Bear - 1 Unit Available only

9 comments:

Lisa said...

akak,

berapa harga kain ni,lawa nya...:)

SCLover said...

lisa, kain ni dah lama akak bli kat nagoya ... RM8/m kalau tak silap akak..

Lisa said...

kalau akak ada nampak kain ni lagi,beli tuk lisa k..lisa nak semeter..

SCLover said...

ok...nanti next week sya tengok2kan... kalau ada nanti akak blikan... :-)

Yayunk Syamie said...

akak...cop yag biege label bleh?...( ^ _ ^ )V

SCLover said...

ok.. akak simpan..thx dear..

Lisa said...

TQ KAK...

atieneo07 said...

salam..pouch ni masih ada yg ready stock?

SCLover said...

atieneo07: yg ni ready stok dah abiss,,,