MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Thursday, May 5, 2011

TOTE BAG @ MULTI PURPOSE BAG - DONE

COMPLETED!! 6 MAY 2011
TEACHERS DAY
16 X 14 X 4 (inch)
Multi Purpose Bag + Multi Purpose Pouch
 SET PREVIEW



13 comments:

Liza A. said...

Wah, jealousnya Liza tengok :)

SCLover said...

ala ... apa sangat kalau nak banding ngan beg liza... akak punya sempoi2 aje..

Haida Hussin said...

amboi very produktif..:-) berapa hari buat ni? geramnya tgk fabrik tu.. ikea ye?

Mila@Rimbun said...

wow.. banyak nyer.. nak wat bag parade ke hehe... dah menjelajah je ikea nampaknya

SCLover said...

Haida . Mila: yup....kumpul seminggu tuh.. buat sehari sekor... fabrik tu smua customer punya... cantik!! sya pun geram kain2 tuh..kain dia tebal dan struktur kain padat .cantik..

ateh said...

cantiknya... wah ramai gak ckg yg menempah eh

mamikelate said...

dari dulu suko tengok kain oren Ikea tuh... :)
Jadi beg lagi lawa...

adinda craft said...

nk order bley?nk warne oren tu..

SCLover said...

mami... saya pun suke dengan warna oren tu... tapi tuh orang punya.... kalau nak jugak camtu..kena mintak tolong tuan empunya beg nih tlg beli kain..

Adinda... maaf , kain oren tu adalah provided by owner... akak tak ada stok kain tu.. fabrik tu from IKEA..

redridingbow said...

cantik nyer kak... geram tgk..fiza suka tgk beg2 akak.. combination kaler cantik

SCLover said...

Fiza :-)

Yayunk Syamie said...

wahhhh.....cantik2 beg die..buat lar tuk jual plak kak...hehehe

Lisa said...

tgk je kain..terus fell in love,cantik kain2 ni..mesti mahal kan.really love the orange combination...