MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Thursday, May 19, 2011

MULTI PURPOSE POUCH

Multi Purpose Pouch (Pink + Creamy Grey)
Size : 8 x 8 X 2 (inch)
Available - 1 unit
Multi Purpose Pouch (Blue)
Size : 9.5 X 10 x 2 (inch)
SOLD with thanks
Multi Purpose Pouch (Pink)
Size : 9.5 X 10 x 2 (inch)
SOLD with thanks

7 comments:

Mila@Rimbun said...

makin hari makin mantop ler kak... all nice bag.. nii yg selalu buat saya terngingau2 nak jahit beg hahah

SoNice said...

yg biru kotak2 tu super cute la..

[ afiza* ] said...

kak.. yg pink tuh nak jual x? ker ader org order?
mau mau mau..nak wat beg mekap =)

SCLover said...

mila..hik hik..malu aih.!!koleksi dari mila lagi variety !! tu yg buat akak jeles ..

SoNice.. kain biru tu dah lama bli kat kamdar... tapi terperam - baru menjelma pouch tu.

Fiza.. pink bawah tu dah ada org..
Pink atas - yg kelabu tu available... kalu nak bgtau akak...

aimila said...

akak punya handmade cantik2 belaka. suka tengok. kemas jer..

[ afiza* ] said...

Fiza da reply comment smlm..x masuk eh..erm pink tuh da melepas..huhu akak bleh accept order utk yg pink tuh?

SCLover said...

Fiza... fabric ok available... tapi PVC (soft pink) utk matching kat bawah tu dah out of stock.. dah order + dah dapat.. tapi warna dia lebih terang nanti akak reply mail detail utk fiza yer..thx