MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Thursday, April 14, 2011

TOTE BAG - POLKADOT in BLACK

Size : Wide :10" (Top) 13" (Bottom) X 10" X 2.5"
Closure : String + Wood Button



Interested... SMS @ Email...

7 comments:

Liza A. said...

Wah! Dah upgrade design ni...liza jeles!!!! :) Bila nak saing design dgn akak ni...hehe...

SCLover said...

hik hik... liza, baru testing nih...tapi kat kawasan handle tuh... susah nak lalu mesin.. kacau dgn handle yg keras tu... meh la, saing dgn akak..

Yayunk Syamie said...

wahhhh....santekk...akak ni makin lame makin byk idea lar..huhuhu..saya jugak stuck.tak leh nak menjahit lagi.sebok nak exam ni ha...huhuhu...

SCLover said...

Yayunk dear... akak dah tak skolah... duduk umah..otak lebih free utk benda2 lain (heheehh... benda baik aarrr...)banyak masa nak try n error..kalau belajar mmg camtu..exam tu rutin student life...(huhuhu.. terkenang, alam kampus yang telah lama ku tinggalkan...)

TinyTini said...

waahh..cantiknya..polka dot besar2 ni susah nak cari..

Yayunk Syamie said...

hahaha....akak, saya ni bukan full time student pon..part time je.Full time worker.weekend pg skolah.huhuhu...tapi crafting tu tak leh nak tinggal...hehehe...

Jacq A. said...

Wow cantik!