MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Friday, April 15, 2011

EVENING CLUTCH

1 unit Xtra - EVENING CLUTCH - For Sale
Size : 9.5" X 6 X 1.25"
(Gambaran Saiz: Muat untuk di isi A5 paper @ separuh A4)
RM25 (Postage included)
SOLD with thanks...
 
Nota Khas : Warna latar @ background adalah MEDIUM GOLD
Nota Khas : Warna di luar adalah lebih gelap dari gambar
(Warna di luar lebih cunnn!! hik hik hik :-))
 Minat...??? SMS @ Email..

6 comments:

DiLLa said...

wahhhh sangat2 esklusifnya evening cluth ni...siap kainnya ada gold lagi...hebatnya k milah..mahal ke material yg k milah guna ???

SCLover said...

Dilla... kain tuh kalau nampak real lebih cantik.. warna gold..fabric tu rm15/m aje..kalau versi asal ada wood button... tapi yg tu plain aje..

Liza A. said...

Cantik! Wah, glamour sapa yg pakai ni :D
Kain pun cantik :)

SCLover said...

huhu... sapa yg nak p dinner elok la pkai ni... baru nampak lip lap..hik hik...

Mila@Rimbun said...

cantiknya beg niii... kalau ada option utk strap ni lg best niii (suka jer nak mengomen kan ken) tp beg nii mmg cantik

SCLover said...

mila...kalau ikut kedai tu, katanya fabric ni ada warna merah + hitam jugak ... insy ada rezki nanti bleh buat option strap(detachable)..with another version of colour..