MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Sunday, March 13, 2011

SHOULDER BAG - PERSONAL COLLECTION

YUP !!! COMPLETED !!!
Pada kawan2 yang pernah baca post saya berkenaan kain ni... mesti senyum2...
Untuk yang belum  baca , cuba tengok di sini : FINALLY YOU'RE MINE
Lambat sungguh  nak buat untuk diri sendiri..
Walaupun macam2 bentuk@idea terlintas...
Tapi yang keluar, macam ni aje ... huhuhu...
Macam ni aje ??? Ingatkan grand !! hik hik hik... ..
 
Product Review: Beg ni dah pun di rasmikan semalam  - berjalan jenguk2 Bazaar Malam 
Material tebal - selesa....(w/pun w/o interfacing + Batting)
Interested...??
Wait for my 2nd edition  - using the same material .....
FOR SALE ... May be...!!

8 comments:

ateh said...

cantik dah jadi beg.. nampak eksklusif.. =)

Mila@Rimbun said...

amboi2 bergaya dengan bag bar nampaknya :).. cantik, suka combination fabric dgn PVC tuh

DiahRothman said...

Weee, cantik nyer fabric design..... velvety ker...

Da Lovely Made said...

aah...cantik..tak nampak cam handmade pon.silap2 owg salah pandang cakap brand coach...hahaha..bangga sekejap..( ^ _ ^ )

Lisa said...

like the tone colors..matching sangat!

SCLover said...

ateh: thx...

mila: heheehe.... sesekali ada beg baru. jait sendiri lak tuh..hik hik...ingat nak matching dengan PU Leather... tapi tak sabar nak tunggu kalau pesan.. so pkai aje PVC tuh...

Kak Dee: thx.. ye. kain tu ala velvet (bunga2 timbul tu velvety)..

Da Lovely: hehehe... coach tuh!! jgn main2 dear... tak mampu sentuh pun.huhuhu... so jait aje ler...

Lisa: thx..tapi seronok + senang buat... no batting .. mudah keje..cepat aje siap...

NYKOLETT said...

Memang anggun....dan nampak xclusive!Syabas ya...agak2 kalau jual berapa ratus ya?

SCLover said...

nykolett :thx. ala , itu utk koleksi sendiri aje kak... kalau nak jual kena fikir alternative lain - bagi pattern sikit. baru cantik kan??harga pulak.. ish gerun dengar ratus tuh...hik hik ...setakat nih beg saya sempoi ajer.tak berani letak ratus2....