MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Saturday, March 5, 2011

BUTTERFLY SERIES - MESSENGER BAG

New Look !!... Butterfly + PVC
Mini Messenger Bag
Size :  12 (Panjang) X 10 (Lebar) X 2.5 (Sisi)
Closure : Magnetic Button
1 Wide - (9") Zip pocket inside
SOLD - Thanks Ira..
Price info: RM48

7 comments:

Liza A. said...

Cantik nye kombinasi warna...

SCLover said...

liza..thx..

DiLLa said...

Bahagian bodynya pakai PVC ker...cantik jer terbentuk...saya dah try tapi masa nak cantum tapak dan badan tu mcm susah jer..any petua ????
Apa pun blog ni inspirasi saya buat Messenger bag..thanks a lot...

SCLover said...

Dilla...Body tu PVC(pink)+Canvas(cream)
Cantuman badan + dengan tapak(sisi)tu macam cantuman yang biasa...penitikan dulu sekeliling...especially curve part tu.pastu baru jait..Bhgn curve-akan jd lebih mudah kalau kita penitikan dulu..ok aje dilla..jengok2 ler selalu..

Maisarah said...

Berapa ringgit ya beg ni? :) Berminat juge nak order.

SCLover said...

Maisarah ..
akak dah reply email...

DiLLa said...

thanks kak nurul...