MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Tuesday, October 4, 2011

THE VERSATILE BLOGGER AWARD

 THE VERSATILE BLOGGER AWARD FROM  K.DEE  dan MILA 

 
Hari ni nak cerita pasal award .... Mak dapat award !! Mulanya dapat dari K . Dee dan  pastu dapat lagi dari Mila. Ohhh!! double award gitu !! Ahaks.... Mak suka !! Yang best dan teruja tuh, nih award pertama mak !!  Terima kasih pada K.Dee dan MilaAlkisahnya ... award nih lama terperap... alasannya, mak ak pandai nak letak!! Adussss malu nyer...ekeekek..ni kan AWARD PERTAMA mak !!
Terima kasih pada K.Dee dan Mila kerana sudi bagi award "The Versatile Blogger" pada SCLover


Ok .. Jom tengok syarat2 Award ni pulak: 
1. Thank and link back to the person who gave you the award. OK beres !!
2. Share seven things about yourself on the post. 

7 perkara about SCLover :
1 : Pertamanya adalah apa yang  kawan2 selalu cakap tentang diri saya. I'm a cool person. Mungkin ini kelebihan saya . saya mampu "cool" walau dalam keadan orang lain  yang kelam kabut . Saya sendiri mmg tak suka tergopoh gapah dan alhamdulillah so far dalam kebanyakan keadaan saya mampu mengawal diri ... i'm cool.. eekekek..       
2 : Suka makan Laksa . Hantu Laksa. Laksa utara !!
3 : Suka menjait tapi tak suka masak.. Tapi no chooice.... dah ada keluarga. so kena masak jugak !! kalau tak nanti  ada yang masuk paper - Title : Anak2 Kelaparan  ... :-(
4 : Dah 14 tahun saya tak  masuk panggung wayang !!Last tengok cerita "armageddon" tu pun tak abissss....menonong kluar panggung.. lenguh !! kebetulan masa tu mengandung ..
5 : Sejak kecil menyimpan impian nak  jahit baju sendiri... Dah tercapai !! (Dulu selalu kacau kakak saya manjahit - ambil perca kain dan jait ntah apa2) . Kesimpulannya, saya memang suka menjait... rasa enjoy bila menjait !! Happy tengok hasil.
6 : Tak suka baca novel . Dari dulu pun mmg tak suka baca novel !! Lambat sangat nak habis... paling2 kalau cerita hot sangat.. baca kaedah  "Own Speed Reading @ OSR" (Depan - Tengah - Ending . Novel yg paling  melekat yg pernah saya baca kaedah OSR  adalah Budak Setan)
7 : Tak pandai matematik !! Seumur hidup dari sekolah rendah - sampai University- tak pernah dapat Gred A dalam Matematik - Gred matematik saya cuma cukup makan !!

3  : Pass the award to fifteen bloggers that you think deserve it : 
mmmmm... yang ni nak bg sape .. karang bg kat 15 orang .Yang tak  tersenarai  jangan kecik hati pulak..Kalau sudi ...Jemput ler amik award ni.... :-)
1: Kak Lina : http://jahitanmaklang.blogspot.com/
2 : fiza : http://redridingbow.blogspot.com/
3 : Liza :http://creativecocoonstudio.blogspot.com/
4 : Mama Aini : http://mamanorlara.blogspot.com/ 
5 : Dilla : http://diaridilla.blogspot.com/ 
6 :Rozi : http://rozisneedlework.blogspot.com/
7 : Asma : http://asma-felt-box.blogspot.com/
8 : Ain : http://cikaintaufik.blogspot.com/
9 : Ida : http://doublenorcreative.blogspot.com/

4 comments:

Mila@Rimbun said...

TQ TQ sebab sudi jawab soklan2 kat award ni.. saya suka masak tp takde org nak makan hahha... anak sorg jer, kalau dah selalu ulang tayang dia boring, pastu memilih plak tuh..

MaMa AiNi said...

jami...thanks...utk mama pun ade juga ya?..he2x..mama pun buta it sikit..hu2x..nanti mama suruh PA mama ambil ya...he2x...tq jami...muah3x...luv u !!!...

Langit Pertama said...

Huhu... Sy pun dpt eh..
Mekasih kak...
Nk buat skrg la... :D

Kak Ida said...

Alhamdulillah..

Terima kasih sudi bagi award pada akak..akak dah letak kat blog.hehe