MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Tuesday, October 18, 2011

CLUTCH

SMALL VERSION
 
Size : 3.5 X 6"
Material : Cotton

7 comments:

Yati said...

Small version pun banyak compartment boleh isi ya. Akak ni memang berbakat. :)

Mila@Rimbun said...

saya tgk clutch ni mcm complicated jer nk buat.. accordion purse eks

jijot said...

salam, akak kalau sy nk order yg ni still available lagi x?

SCLover said...

yer jijot... :-) still available for re-make.. email akak..sclover71@gmail.com

Cik Nad said...

salam.. klu clutch camni berapa ye harga tempahan? saya nak beli dompet bru but most yang jumpa kat kedai are not my taste. so, saya ingat nak tempah je.. senang sikit

SCLover said...

Cik Nad..yg ni saiz Medium (RM20)...kalau nak clutch ni saiz long purse pun boleh.. 7 x 4" .(RM30)

Cik Nad said...

klu yg saiz long purse, boleh tak nak request compartment? mcm tempat kad, tempat duit syiling, dan 2 tempat duit kertas. saya nak tempah la satu