MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Friday, February 3, 2012

BUTANG BALUT

Excited !!!
Sungguh excited sejak semalam..
Acuan Butang Balut - Handy Type yg saya pesan dari kawan FB dah sampai ..Yeaayy !!
Pagi2 tadi - proses membalut pun bermula..
Ada senget !!! Ada cantik !! huhuhuhuhu...  "Ada aku kisah"..!!!!
Janji nampak rupe butang butang idaman ... hahaha
(Pic : Thanks to Uncle Google)
Di atas tu,  sengaja letak pic. Owl - nak kasi buka mata besar , tengok "candy2" kat bawah ..
Di bawah pulak, nak tunjuk kelengkapan yang ditunggu selama nih...
Haish... tak sabar semalam . Pepagi tadi  , terus sarapan ngan butang tuh ..eekekekkek
Finally...
Jom share "Wajah2 Kesayangan Hamba"...
Amacam..???? Cantik ...?? Teruja ...???
Bye n Luv,
SCLover

11 comments:

Mila@Rimbun said...

wowiiii colourfulll.. banyak saiz boleh masuk acuan ni yer.. bestnyerr

[ afiza* ] said...

kak.. nampak yummy! cam nak makan jek ;)

DiLLa said...

dilla pun dah dapat gak..beli ngan K edina ..try buat satu pastu cam ketagih pulak..

Anonymous said...

kak ah dah dpt berpasang2 ha.. puas hati dah.. heheh.. skali blik, kutip sepasang,lma2 penuh beg ha...

Anonymous said...

kak ah dah dpt berpasang2 ha.. puas hati dah.. heheh.. skali blik, kutip sepasang,lma2 penuh beg ha...

SCLover said...

:) K.ah... minngu depan jom kita wat lagi... :)

Unknown said...

nk beli kt mane ye set butang balut diy ni?

Unknown said...

nk beli kt mane ye set butang balut diy ni?

SCLover said...

set tu sya beli dari rakan fb

cik a'an thanx to readers :) said...

salam sis..boleh bgtau siapa yg jual?saya dh lama teringin nk beli tapi cari xpenah jumpa..hope sis boleh tolong..tQ :)

SCLover said...

cik a'an thanx to readers ..
akk beli dr rakan fb..cuba cari kat fb, Edina's Craft