MILLION THANKS kepada yang sudi singgah di SCLover Collection. "SPECIAL THANKS" pada FOLLOWERS "n" FRIENDS yang menyokong SCLover Collection. Luv "N" Regards dr SCLover

Saturday, June 18, 2011

CERITA APAM DOT- DOT

Alhamdulillah.... Rezeki saya murah hari ni.... Tengok ni...!! cantik... sayang nak makan ..
huhuhu, bukan saya yang buat  tapi ini rezeki bergolek saya..... :-)
 
 Terima kasih kepada pelanggan saya yang sudi datang  dari Damansara . Semata2 nak tengok beg saya yang tak seberapa .Terima Kasih sudi berurusniaga dengan saya... sudi membeli beg dari saya !!... dan yang paling "touching" dia bawak buah tangan .... APAM DOT-DOT... Tengok tu...... cantik sangat... dah lama saya dok tengok kat online.... apam dot dot ni... at last , rezeki saya datang bergolek depan mata... TERIMA KASIH Kak Sham..Kalau ikut Kak Sham, apam cute ni, anak dara dia yang buat.... mmmm.... patut ler cute... tuan yang buat pun cute...

Tengok tu.... Aisyah , punyalah excited...
Bangun tidur.... excited dia tengok benda cute nih...
Heheehe... dia suke Pink n Green !!...
Tadi masa Kak Sham datang dia tidur...
Terima Kasih lagi sekali Kak Sham & anak...
Sudi singgah rumah saya dan beli beg2 saya...
Terima kasih daun keladi kak...
Moga esok2 sudi beli lagi hasil tangan saya yang tak seberapa...

Pada yang berdekatan Damansara : Kalau  teringin nak merasa apam cute ni... boleh call/cari  :
Kak Sham - 013 6650757

Tengok Aisyah....kelakar pun ada... Kadang bila tengok gelagat anak2.. terasa hilang letih .... walaupun seharian mmg "berperang" dgn anak2...

Sejak semalam - sampai petang tadi ... rasa letih pun ada....
Semalam , kononnya ala2 sibuk menjahit  beg  (bukan banyak pun ..) - berlanjutan hingga awal pagi..
Pagi tadi - seperti biasa saya ada kelas menjahit (weekend class)  Balik rumah, lepas makan (heheheh... En Hubby masak tau..!!) mata jadi berat... (huhuhu..jangan tanya apa jd lepas tu... ala mak cik bukan tido tapi "nap" kejap aje....hilangkan  letih lorrr ) Kalau dapat laydown kejap,lepas bangun semula mmg terasa fresh !!

Entah kenapa... tetiba mencongak usia sendiri. Kenape?? Dah tua??? Eh eh!!! blum ... (midi aje...hik hik hik)
Semalam berlalu . Hari ini meniti masa. Esok pasti bertamu.  Hari@masa memang datang dan berlalu.Cepatnya masa berlalu.
Bila tengok anak2 yang makin membesar - makin  terasa masa menganjak usia  !!! Bertanya pada diri.... SAMPAI BILA MAMPU MENJAHIT...?huhuhu.... tapi mmg enjoy kalau dapat menjahit.. dapat tengok hasil.. puas hati..!1 lagi happy bila orang lain dapat menerima @ menghargai hasil kita .... hati jadi berbunga2 ....

4 comments:

saliza1979 said...

beshnyaaaaaa...awat takde kastemer liza nak bawak apam gak?huhu

SCLover said...

liza...tunggu akak p bawak goreng pisang aaar... apam tak pandai buat... jadi lempeng gamaknya kalau akak buat apam..huhuhu

Yati said...

Apam tu? Comelnya! Tak pernah tengok apam dot-dot. Baik customer SCLover, bawak makanan. :D

SCLover said...

yati... akak ni mmg buat buss kuih-muih.. anak dara dia pun pandai masak jugak..